Innoveren in de toekomst

Terugblik op ons Bostec 25 jaar event!

Bostec 25 jaar! Een kijkje in de toekomst.

Wij ondersteunen al een kwart eeuw onze relaties bij het organiseren van innovatie en daar gaan we zeker de komende 25 jaar mee door. Want de wereld verandert, ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, waardoor je aanpassen en onderscheiden van de rest steeds belangrijker wordt!

Het 25-jarige bestaan van Bostec wilde we graag vieren en dat hebben we dan ook gedaan! En in plaats van achterom te kijken, hebben wij een kijkje in de toekomst genomen. Want hoe ziet de wereld er over 25 jaar uit? En wat houdt dat in voor bedrijven in de industrie, mobiliteit en healthcare?

Drie toonaangevende Bostec relaties uit deze drie domeinen, Marcel Boon (General manager DVNutrition), Drs. Ing. Erik Lambeck (Lid bestuur Radboudumc Centrum voor Oncologie) en Pedro Peters (ex directeur RET en voorzitter Mobiliteitsalliantie), hebben ons meegenomen naar het jaar 2043 en verteld over de ontwikkelingen, mogelijkheden en obstakels die zij daar verwachten tegen te komen.

Alle genodigden hebben in de vorm van multidisciplinaire denktanks, onder begeleiding van een Bostec collega, deze toekomstvisies beeld en geluid gegeven. En al deze input is door drie sneltekenaars weer geweldig weergegeven. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de compilatievideo en de tekeningen.

Video


De toekomst in beeld

(klik op een afbeelding voor een vergroting)
Wilt u samen met ons een kijkje in de toekomst nemen en zien hoe de industrie, mobiliteit en healthcare er uitzien in 2043?

Maar vooral ook de uitdagingen voor uw bedrijf bespreken? Wij gaan graag met u hierover in gesprek onder het genot van een kopje koffie.
Bel nu om een afspraak te maken naar 088 988 93 00 of mail ons.