Ons aanbod

Bostec is gespecialiseerd in het optimaliseren van processen. Voor de industrie zijn dat productie- en logistieke processen. Veel van onze ervaring ligt in de voedingsmiddelenindustrie, waar flowproductie vaak overgaat in stuks productie, maar onze werkwijze is breder toepasbaar.

Inzicht in uw processen

Hoe stroomt uw proces en waar stokt het? Dat is waar we beginnen. Hierbij staat uw vraag centraal. Vaak zijn productieverhoging of kostenbesparing hierbij de leidraad.

Door met u en uw productiestaf uw proces door te nemen in workshops, ontwerpgegevens te bekijken en zelf op de werkvloer rond te lopen stellen we vast waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Om dit te dubbelchecken doen we ook een data analyse op uw productiegegevens. We maken gebruik van Theory of Constraints, Lean technieken en Six Sigma. We werken samen met onze gespecialiseerde partners op het gebied van data analyse, productieautomatisering en ook IoT behoort tot onze mogelijkheden.

Het resultaat is inzicht in waar het beter kan en hoe dat te realiseren. Spreekt het resultaat u aan, dan doen we een voorstel voor de volgende stap en dat is het wegnemen van de gevonden problemen.

Eén aanspreekpunt

Klanten geven aan dat ze deze aanpak waarderen omdat we met meerdere partijen werken, maar er tegelijk voor zorgen dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Dat is Bostec.

Een andere belangrijke factor waarom klanten voor ons kiezen is dat we klein beginnen. Door aan de gang te gaan ontwikkelen zich vaak nieuwe inzichten over de oorspronkelijke vraag en die nemen we dan meteen mee. Hierdoor boekt u vroege succesjes die bijdragen aan een korte terugverdientijd.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Bel of mail mij direct of neem contact op via onze contactpagina. Blijft uw interesse, dan kom ik graag langs om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Erik Boldingh
Boldingh@bostec.nl
M: 06-55115936

Wilt u meer weten over onze aanpak, lees dan onderstaande referentie.

DVNutrition maakt productieprocessen voorspelbaar met Artificial Intelligence