Young Professionals

Wij leiden je op tot de professional van de toekomst!

Net afgestudeerd en op zoek naar een mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling?

Start dan als Young Professional Management Consultant bij Bostec!

Waarom bij Bostec?

Binnen het Young Professional Programma vind je deze mix van werken leren en ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral ook plezier!

Bostec is binnen het netwerk van Axians ICT de onafhankelijk specialist op het gebied van Management & Consultancy activiteiten. Wij helpen onze opdrachtgevers in de marktsegmenten Zorg, Industrie en Mobiliteit om het doorlopen van hun processen door klant, reiziger, patiënt of medewerker, zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. Centraal staan de bedrijfsprocessen in combinatie met techniek/ICT en organisatie: de Bostec driehoek. Ons kenmerk is dat wij niet alleen adviseren, maar ook realiseren. Met 35 enthousiaste professionals werken wij bij klanten in heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Wat je doet?

Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Je geeft als consultant advies aan klanten binnen de brede wereld van proces- en maakindustrie, maar ook in de zorg en mobiliteit. De opdrachten die je uitvoert doe je zoveel mogelijk bij de klant. De opdrachten bestaan uit advisering, project- en programmamanagement en a.i. management. Dat betekent dat de opdrachten kort en krachtig kunnen zijn (enkele weken) en ook langdurig (meer dan een jaar). De opdrachten richten zich op het verbeteren van de bestaande situatie en processen bij de klant.

Ook ga je aan je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Hierbij kiezen wij voor een actieve trainingsaanpak. Persoonlijke aandacht en verleiden tot ander gedrag gaan hierin gelijk op met confrontaties en eerlijke feedback. Een aantal boeiende onderwerpen uit de training zijn: communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid.

Tijdens het hele traject word je intensief begeleid door de beste managers, collega’s en externe trainers/coaches. Zo geef jij focus en richting om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Wat vragen wij van jou?

Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt tot 2 jaar werkervaring. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je vindt het leuk om samen met de klant aan procesverbeteringen te werken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, ondernemend, communicatief, mensgericht en heb je affiniteit met techniek.
Verder vragen wij:

  • WO-opleiding bij voorkeur in de richting van Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Geldig rijbewijs.
  • Je bent fulltime beschikbaar (40u).

 

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende baan in een prettige, professionele en snelgroeiende organisatie met korte communicatielijnen binnen een groot netwerk van bedrijven met technologische diensten en een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma. En:

  • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma.
  • € 2.500,- in het eerste jaar, € 2.700,- in het tweede jaar.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Laptop, smartphone en auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma.

Wat als ik deze baan graag wil?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren! Stuur je CV en bondige motivatie waarom jij DE Young Professional voor ons bent naar Yvette Manders via office@bostec.nl. Wil je eerst meer informatie over deze uitdaging? Neem dan contact op met Ingrid Koolen via 06 22623577.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!