Bostec Management & Consultancy omarmt een nieuwe Trainee: Annabelle Dierick

De recent afgestudeerde Annabelle Dierick is sinds 1 oktober 2021 werkzaam bij Bostec als Trainee Management Consultant. Zij volgt nu het traineeprogramma van Axians en Bostec.  Doorslaggevend voor Dierick bij de keuze voor Bostec was de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in het traineeprogramma en de mogelijkheid om projecten met thema’s als datagedreven procesoptimalisatie en ketenintegratie in verschillende sectoren uit te voeren.
Geplaatst: 20-10-2021

Tijdens haar studie van International Management besefte Dierick dat ze interesse had in het advies vak. Ze begon als studentconsultant bij SOLVE Consulting Utrecht waar haar interesse bij een tweetal projecten in de praktijk werd bevestigd.  Tijdens haar studie leerde ze ook de belangen van verschillende stakeholders managen en bedrijfsprocessen in kaart brengen. Annabelle:”Ik krijg energie van het adviseren van bedrijven, als ik zie dat zij het beste uit zichzelf gaan halen. Er is vaak zoveel meer mogelijk, dan vooraf bedacht is. Door bruggen te slaan tussen mensen zie je de gewenste verandering in werking treden. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en kijk ernaar uit mijzelf verder te ontwikkelen.”

Het traineeprogramma van Axians en Bostec samen (beiden merken van VINCI Energies) biedt startende professionals de mogelijkheid om consultancy- en projectmanagementopdrachten uit te voeren bij diverse klanten van het adviesbureau. Een medior of senior consultant zorgt voor ‘on-the-job learning’ tijdens de opdracht en leert de trainee de kneepjes van het vak. Het programma staat verder in het teken van persoonlijke ontwikkeling via een actieve trainingsaanpak. Zo krijgen de starters trainingen in onder meer communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, en kwaliteitsgerichtheid voorgeschoteld.

Neem contact op met Annabelle

Zij vertelt je er graag meer over!