Werken bij Bostec

Bostec wil haar medewerkers blijvend binden en boeien.

Passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

KruisbestuivingĀ zorgt voor slimme combinaties en innovatie. Verschillende achtergronden leiden tot nieuwe en betere resultaten.Ā Binnen domeinen maar ook door uitwisseling tussen domeinen.

Over Bostec

Bostec is er voor mensen die willen bouwen aan een onafhankelijk opererende bedrijf waar zij trots op zijn. Voor mensen die begrijpen dat respect en waardering voor elkaar vanzelfsprekend is. Voor mensen die met plezier naar hun werk gaan en streven naar persoonlijke ontwikkeling, betekenisvol werk, betrokkenheid bij het reilen en zeilen van het bedrijf en waarbij inkomen gewoon goed geregeld is.

Bostec verwacht dat Professionals initiatieven ontplooien, hun creativiteit en ondernemerschap inbrengen en verantwoordelijkheid nemen bij het uitvoeren van opdrachten. Bostec zorgt voor een werkomgeving waarin talent ontplooid kan worden en kwaliteit, respect en vertrouwen de basis zijn voor het onderhouden van duurzame, waardevolle relaties met alle betrokkenen.

Uitgangspunten

  • Doen wat je zegt, en dat ook waarmaken. Dat geldt zowel tussen de Bostec Professionals onderling als bij de klant;
  • Met verwijzing naar Customer Intimacy: klantgerichtheid, slagvaardigheid, creativiteit, lef, daadkracht en collegialiteit staan hierbij voorop.
  • Kernwoorden zijn onafhankelijkheid, vertrouwen, empathie, kennis van de business, transparantie en samenwerking;
  • Vernieuwen door proactief te denken in kansen en nieuwe mogelijkheden.
  • Samenwerking onderling en met andere Axians/VINCI onderdelen.

Onze vacatures