Over Bostec

Bostec is de organisatie waar je elkaar kunt aanspreken, waar verwacht wordt dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en waar je veel vrijheid hebt om, naast je opdracht bij de klant, interne projecten op te pakken. Werken bij Bostec betekent dat jij zelf aan het roer staat van jouw carrière. We geven je veel vrijheden om dit zelf vorm te geven!

Onze core business is het uitvoeren van mooie projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de mobiliteit, zorg en industrie. Bij onze projecten kijken wij altijd naar de relatie tussen proces, technologie en organisatie. Wij zijn er om onze opdrachtgevers het beste advies te geven, zodat zij de best mogelijke keuze kunnen maken. Naast het geven van advies, ondersteunen we klanten ook bij het implementeren van oplossingen en pakken we het stuk projectmanagement op. Hoe we dit doen? Dat lees je in de Bostec way of working.

Uitgangspunten

 

  • Een passie hebben voor het continue verbeteren van bedrijfsprocessen
  • Zich helemaal kunnen inleven in het werkveld en de beleving van de klant
  • Pro-actief meedenken en écht samenwerken met de klant én met Bostec collega’s
  • Denken in kansen en mogelijkheden

 

Herken jij jezelf en krijg je een goed gevoel bij ons? Kijk dan snel naar onze vacatures of stuur een open solicitatie!

Vacatures

Ontmoet onze collega's

Dag! Ik ben Yvonne, Marketing & Communicatie Manager. Met mij kun je het altijd hebben over corporate strategy, marketing, interne en externe communicatie, contentcreatie en leadgeneration, evenementen en advertising.

Yvonne Lindsen
Marketing en Communicatie Manager
lindsen@bostec.nl

Hoi, ik ben Floris en gespecialiseerd in logistiek management met als specialisatie lucht- en zeevracht. Ik denk graag mee over logistieke ontwikkeling, procesveranderingen en ketenintegratie. Ik hou ervan om bestaande processen te optimaliseren door innovatieve technieken in te zetten.

Floris de Munk
Consultant
demunk@bostec.nl