Wij willen een bijdrage leveren aan:

Continue verbetering
Wij zijn ervan overtuigd dat processen altijd beter kunnen. Ook jouw processen. Vertel ons wat jouw bedrijfsdoelstellingen zijn en wij geven je advies, hoe je deze kunt behalen of zelfs overtreffen. Wij kijken met jou naar de mogelijkheden om processen te optimaliseren (al dan niet data gedreven) of hoe je echt digitaal transformeert. Sub optimalisaties zijn leuk, maar wij kijken met jou naar de end-to-end processen, zodat iedereen (intern, jouw leveranciers en klanten) blij wordt van de doorgevoerde verbeteringen.
Wendbaar zijn
Wendbaar zijn begint met wendbaar worden. Bedrijven moeten zich kunnen aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Klantwensen veranderen snel, technische ontwikkelingen gaan hard en de behoeftes van medewerkers wijzigen. Dat betekent dat bedrijfsprocessen agile en resilient moeten zijn, zodat je de bedrijfsprocessen aan kunt passen aan snel veranderende omstandigheden. Bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen kijken wij dan ook altijd naar het samenspel tussen klantbehoefte, technologische vernieuwingen en organisatie.
Digitale transformatie
De huidige Coronaperiode leert ons hoe belangrijk digitalisering is. Het is noodzakelijk om als bedrijf te overleven. Gelukkig biedt het ook interessante mogelijkheden. Door toepassing van innovatieve technologie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf efficiënter gaat werken en dat leidt vaak tot een betere klantervaring én kostenbesparing. Dat wil je toch?

Onze opdrachtgevers binnen de industrie

Onze activiteiten

Verbeterpotentieel vaststellen
Welke bedrijfsdoelstelling wil jij aanpakken? Wij helpen je graag met het verhogen van de productiecapaciteit, het creëren van stabiele productkwaliteit, een lagere downtime of een agile en flexibel productieproces. Nadat jij de stip hebt gezet, maken wij een analyse van de bestaande processen, de interne organisatie en de huidige technologie. Dan stellen we vast waar het verbeterpotentieel zit en wat dit je oplevert. Zo maken we inzichtelijk wat je kunt verbeteren én welke besparing je hiermee realiseert. Jij kiest en gaat vervolgens zelf aan de slag. En als je wilt, helpen we je ook bij de implementatie van de verbeteringen.
Projectuitvoering en begeleiding
Naast consultancy kun je bij ons ook terecht voor de uitvoering van verbeterprojecten. Projecten worden samen met jou vastgesteld en ingericht. Daarbij besluiten we in nauw overleg welke uitvoeringsvorm het beste bij jou en de opdracht past. Denk aan het doorvoeren van procesveranderingen, organisatie herinrichting en de implementatie van IT-netwerken, systemen en applicaties.
Implementatie en changemanagement
Het selecteren van systemen en leveranciers is vaak een uitdaging. Na de leverancierskeuze, komt de volgende uitdaging en dat is het implementeren van het gekozen systeem. Daar zit zowel een technische, als organisatorische component aan. Changemanagement is een aparte discipline en noodzakelijk om systemen succesvol te kunnen implementeren. Wij nemen jouw organisatie bij de hand om te zorgen dat de systemen op de gewenste manier worden gebruikt en de processen daarmee optimaal worden ondersteund. 

Referenties