Wij willen een bijdrage leveren aan:

Werkgeluk
Schaarste is een feit, en dat de zorgsector voor uitdagingen staat weten we ook. Dit hoeft niet te betekenen dat zorgpersoneel en zorgverleners plezier verliezen in hun passie. Efficiënte en effectieve inzet van zorgverleners en medische hulpmiddelen helpt om terug te keren naar de kern van de taak. Het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit zien wij als noodzakelijk!
Patiëntbeleving
Zorg leveren door te kijken vanuit de bril van de patiënt of cliënt. Lijkt logisch, maar gebeurt volgens ons te weinig. Zonde, want technische hulpmiddelen zijn aanwezig om te voorzien in de patiënt en/of cliënt behoefte. Niet alleen jij wilt innoveren, de patiënt verwacht het ook van jou. Onze droom is om een zo optimaal mogelijke patiënt en cliëntervaring door het zorglandschap te creëren.
Samenwerking in de keten
Een patiënt/cliënt ziet verschillende zorgverleners en verwacht onderlinge samenwerking plus informatie uitwisseling. Toch heeft hij of zij vaak te maken met een netwerk van (zorg)organisaties, die niet of onvolledig op elkaar zijn aangesloten. De technologische oplossingen voor ketenintegratie zijn er, maar het opbouwen van relaties en afstemmen van processen wordt onvoldoende belicht. Wij denken graag met je mee hoe je dit kunt oppakken!

Onze opdrachtgevers in de zorg

Onze activiteiten

Verbeterpotentieel vaststellen
Benieuwd hoe jouw afdeling of organisatie ervoor staat? Wij helpen met het inzichtelijk maken van de huidige werkprocessen en stippen verbeterpunten aan. Daarnaast dragen we natuurlijk ook mogelijke oplossingsrichtingen aan en kunnen we helpen deze te implementeren. Bij het implementeren van een oplossing kijken we altijd naar de drie componenten processen, organisatie en technologie. Dit is ook een belangrijk aspect van onze werkwijze.
Projectuitvoering en begeleiding
Bostec richt zich naast consultancy ook op de uitvoering van verbeterprojecten. Projecten worden samen met jou vastgesteld en ingericht. Daarbij besluiten we in nauw overleg welke uitvoeringsvorm het beste bij jou en de opdracht past. Deze projecten lopen uiteen van doorvoeren van procesveranderingen, doorontwikkelen van een patiënten/cliënten portaal, EPD conversies.
Implementatie en changemanagement
Het selecteren van systemen en leveranciers is een uitdaging. Na de leverancierskeuze, komt de volgende uitdaging, namelijk het implementeren van het systeem. Daar zit zowel een technische, als organisatorische component aan. Changemanagement is noodzakelijk om systemen succesvol te kunnen implementeren. Wij nemen jouw organisatie bij de hand om te zorgen dat de systemen op de gewenste manier worden gebruikt, zodat de processen optimaal worden ondersteund.

Kennis & Nieuws