Segmenten waarin we werkzaam zijn

Mobiliteit
Binnen de mobiliteit richten wij ons op lucht- en zeehavens, verkeer en vervoer over weg, water en rail én openbaar vervoer.
Industrie
Bostec helpt de klant met het creëren van de juiste schakels in de keten.
Gezondheidszorg
Binnen de zorg hebben wij een concreet doel voor ogen, namelijk de zorg stapje voor stapje beter maken. Zo helpen wij zorgverleners de best mogelijke zorg te bieden aan hun patiënten en cliënten.

Hoe helpen wij jouw organisatie?

 

Er moet altijd een evenwichtige samenhang zijn tussen proces, technologie en organisatie. Ingrijpen op één van deze drie zaken heeft effect op de andere twee. Wij geloven dat onze manier van werken de beste garantie geeft dat het projectresultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Bostec en VINCI

Bostec is onderdeel van VINCI Energies, een wereldspeler en echte netwerkorganisatie. Zo werken we veel samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals Actemium en Axians. Hierdoor hebben we toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van industriële & logistieke automatisering en ICT.

Ons team

Hey, Bert hier! Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met capaciteits-, product, en airport management. Mijn expertise ligt vooral in de luchtvaart sector. Je kunt met mij sparren over voorspellingstechnieken, capaciteit/efficiëntie/data analyses en  business intelligence.

Bert Dijk
Consultant
dijk@bostec.nl

Hoi, ik ben Dirk, Consultant bij Bostec met een achtergrond in luchtvaart logistiek en international business management. Ik vind het leuk om te sparren over het effect van een kenniskloof tussen kantoor en de operationele werkvloer met alledaagse processen.

Dirk de Kempenaer

Hoi ik ben Jaap en heb onder andere veel implementatie projecten uitgevoerd bij Rijkswaterstaat, industrie en openbaar vervoer. Mij kan je altijd benaderen over complexe integratie projecten met veel disciplines.

Jaap van der Veen
Principal Consultant
veen@bostec.nl