Segmenten waarin we werkzaam zijn

Mobiliteit
Binnen de mobiliteit richten wij ons op lucht- en zeehavens, verkeer en vervoer over weg, water en rail én openbaar vervoer.
Industrie
Bostec helpt de klant met het creëren van de juiste schakels in de keten.
Gezondheidszorg
Binnen de zorg hebben wij een concreet doel voor ogen, namelijk de zorg stapje voor stapje beter maken. Zo helpen wij zorgverleners de best mogelijke zorg te bieden aan hun patiënten en cliënten.

Hoe helpen wij jouw organisatie?

 

Er moet altijd een evenwichtige samenhang zijn tussen proces, technologie en organisatie. Ingrijpen op één van deze drie zaken heeft effect op de andere twee. Wij geloven dat onze manier van werken de beste garantie geeft dat het projectresultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Bostec en VINCI

Bostec is onderdeel van VINCI Energies, een wereldspeler en echte netwerkorganisatie. Zo werken we veel samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals Actemium en Axians. Hierdoor hebben we toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van industriële & logistieke automatisering en ICT.

Ons team

Hoi, ik ben Elske en ben als Senior Consultant graag betrokken bij innovatieve verandertrajecten & procesoptimalisaties. Het liefst werk ik in een maatschappelijk relevante sector. Ik ben verbindend, open minded en kom snel tot de kern.

Elske Vermeij
Senior Consultant
vermeij@bostec.nl

Hi! Richard Deijkers, Manager Sales & Operations met achtergrond in bedrijfskunde, management, sales en zelfstandig ondernemerschap. Ik denk graag mee over het verder ontwikkelen van mens & organisatie, trends, gedrag, changemanagement en natuurlijk sales. Van idee naar resultaat!

Richard Deijkers
Manager Sales & Operations
deijkers@bostec.nl

Hoi, ik ben Floris en gespecialiseerd in logistiek management met als specialisatie lucht- en zeevracht. Ik denk graag mee over logistieke ontwikkeling, procesveranderingen en ketenintegratie. Ik hou ervan om bestaande processen te optimaliseren door innovatieve technieken in te zetten.

Floris de Munk
Consultant
demunk@bostec.nl