Keten- en logistieke procesoptimalisatie

In de wereld van nu maken processen veelal onderdeel uit van complexe en dynamische ketens
over meerdere ketenpartners, leveranciers, distributeurs, afnemers en vervoerders.
Binnen keten- en logistieke procesoptimalisatie creëren we inzicht in de keten en logistieke processen en
geven we aan hoe je deze beter met elkaar kunt verbinden. Ons doel: verspillingen minimaliseren en processen
optimaliseren. Om zo de efficiency te verhogen en de waarde binnen de keten te maximaliseren.

Wat is belangrijk bij keten- en logistieke procesoptimalisatie?

Samen sterker en slimmer
Bij het optimaliseren van processen loop je vroeg of laat tegen de eigen ondernemingsgrenzen aan. Een ketenbenadering brengt je verder, zowel in de zorg, industrie als mobiliteit, en zorgt ervoor dat we overkoepelende uitdagingen kunnen tackelen. Wij brengen partijen bij elkaar om een gezamenlijke ambitie te creëren en de individuele behoeftes op elkaar af te stemmen. Op deze manier creëren we meer toevoegde waarde in de keten.
Tijdig voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving
Wet- en regelgevingen veranderen voortdurend en de één heeft meer impact op jouw bedrijfsprocessen dan de andere. Als organisatie heb je hier niet altijd zicht op, laat staan tijd en resources voor deze extra belasting. Feit is dat je als organisatie de veranderende wetten en regelgeving op tijd en volledig moet toepassen. Hiervoor moet je op een juiste manier samenwerken met jouw ketenpartners. Wij helpen jou om tijdig en efficiënt te voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.
Soepele doorstroming
Heb je net het ene knelpunt opgelost, staat de volgende voor de deur. Knelpunten binnen processen zullen zich altijd voordoen door nieuwe situaties. Wij helpen je deze weg te nemen. Om zo een zo soepel mogelijke doorstroom voor patiënten, reizigers en/of producten te realiseren. Innovatie en digitalisatie spelen hier een belangrijke rol in. Dit werkt in jouw voordeel! Hoe wij dit binnen Schiphol hebben gerealiseerd? Lees het in deze referentie.

Referenties