Onze partners

Bostec is een merk van VINCI Energies en heeft daarmee direct toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring
van de andere VINCI Energies merken. Dit zijn:

– Actemium, het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen;
– Axians, het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten;
– Omexom, het merk van VINCI Energies voor de energietransitie;

Op deze expertisegebieden bieden zij advies, ontwerp, realisatie en onderhoud.

VINCI Energies kenmerkt zich door een unieke netwerkorganisatie van business units. De business units zitten dicht bij de klanten. Ze zijn zeer autonoom. Daardoor kunnen ze snel en flexibel reageren op veranderingen en kansen in hun lokale markten. Ook kunnen ze tijdelijk of lang samenwerken voor grotere en complexe projecten of internationale klanten.

 

De expertise van Bostec ligt in het analyseren van bedrijfsprocessen en het vaststellen van verbeterpunten op de gebieden van processen, technologie en organisatie. Axians geeft invulling aan de technische oplossingen en Bostec geeft invulling aan proces en organisatie gerelateerde oplossingen. Bij de implementatie van nieuwe systemen wordt dan ook direct meegenomen wat de impact is voor de processen en organisatie en worden benodigde aanpassingen succesvol doorgevoerd. Samen zorgen we voor verbinding; bekijk de video.

 

Actemium is ook één van de merken van VINCI Energies. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Via drieëntwintig ondernemende business units, verspreid over heel Nederland, werkt Actemium constant aan een veelbelovende industriële toekomst. Bostec en Actemium werken geregeld samen aan mooie projecten voor organisaties als Schiphol en  Schunk Xycarb Technologies.

 

Naast samenwerken met onze zusterondernemingen gaan we ook partnerships aan met bedrijven buiten VINCI, zoals AMS. AMS biedt intelligente IoT-oplossingen voor track en trace waarmee klanten meer waarde halen uit hun assets, machines, vloot, medewerkers, aannemers en leveranciers. Bostec is de implementatiepartner voor de verhuursystemen van AMS.