Onze partners

Bostec is een merk van Arlande Projectpartners en heeft daarmee direct toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Bostec werkt daarnaast veelvuldig samen met Axians (het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten), Actemium (het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen), iTanks en Connekt. 

Al meer dan 20 jaar helpt Arlande de ambities van haar klanten om te zetten in blijvend resultaat. Dit doen zij door het managen van (digitale en agile) transformaties, het aansturen van projecten en programma’s, het begeleiden van verandertrajecten en het ad interim invullen van management posities. Begin 2023 hebben Arlande en Bostec de krachten gebundeld. Samen gaan we met een team van zo’n 75 consultants verder, ieder onder ons eigen naam. Lees hier de 5 voordelen die deze samenwerking opdrachtgevers biedt.

 

De expertise van Bostec ligt in het analyseren van bedrijfsprocessen en het vaststellen van verbeterpunten op de gebieden van processen, technologie en organisatie. Axians geeft invulling aan de technische oplossingen en Bostec geeft invulling aan proces en organisatie gerelateerde oplossingen. Bij de implementatie van nieuwe systemen wordt dan ook direct meegenomen wat de impact is voor de processen en organisatie en worden benodigde aanpassingen succesvol doorgevoerd. Samen zorgen we voor verbinding; bekijk de video.

 

Actemium is één van de merken van VINCI Energies. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Via drieëntwintig ondernemende business units, verspreid over heel Nederland, werkt Actemium constant aan een veelbelovende industriële toekomst. Bostec en Actemium werken geregeld samen aan mooie projecten voor organisaties als Schiphol en  Schunk Xycarb Technologies.

 

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel en dat zien wij als Bostec ook. Wij verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.

 

Connekt is het onafhankelijke netwerk voor mobiliteit en logistiek waar we gezamenlijk werken aan innovatie en duurzame bereikbaarheid. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht. Ze signaleren een groeiende vraag naar betaalbare en toegankelijke mobiliteit van personen en goederen. Als non-profit ledennetwerk zien ze kansen en mogelijkheden om op publiek-private basis samen te werken aan de uitdagingen in de sector. Denk hierbij aan verduurzaming, digitalisering en verstedelijking.