Ons team

Benieuwd naar de persoon achter een mooi project of adviesopdracht? Of ben je gewoon benieuwd naar ons team?

Neem dan een kijkje op deze pagina!

Zou je zelfs deel willen uitmaken van dit super team? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Ons team

Ik ben een ervaren en praktisch ingestelde Consultant & Projectmanager met een achtergrond in programma-, project- , data- en informatiemanagement. Ik ben alert en scherp en werk graag samen met klanten én collega’s. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing. Daar krijg ik heel veel...

Pervin Gungor-Kurekci
Senior Consultant
gungor@bostec.nl

Hey, Bert hier! Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met capaciteits-, product, en airport management. Mijn expertise ligt vooral in de luchtvaart sector. Je kunt met mij sparren over voorspellingstechnieken, capaciteit/efficiëntie/data analyses en  business intelligence.

Bert Dijk
Consultant
dijk@bostec.nl

Hoi, ik ben Dirk, Consultant bij Bostec met een achtergrond in luchtvaart logistiek en international business management. Ik vind het leuk om te sparren over het effect van een kenniskloof tussen kantoor en de operationele werkvloer met alledaagse processen.

Dirk de Kempenaer

Hoi ik ben Jaap en heb onder andere veel implementatie projecten uitgevoerd bij Rijkswaterstaat, industrie en openbaar vervoer. Mij kan je altijd benaderen over complexe integratie projecten met veel disciplines.

Jaap van der Veen
Principal Consultant
veen@bostec.nl

Michel Findhammer, Projectmanager & adviseur met een achtergrond in technische bedrijfskunde, logistiek& project management in diverse branches. Ik denk graag mee hoe we de vertaling kunnen maken van wens of probleem naar een oplossing of verandering.

Michel Findhammer
Senior Consultant
findhammer@bostec.nl

Hoi, ik ben Elske en ben als Senior Consultant graag betrokken bij innovatieve verandertrajecten & procesoptimalisaties. Het liefst werk ik in een maatschappelijk relevante sector. Ik ben verbindend, open minded en kom snel tot de kern.

Elske Vermeij
Senior Consultant
vermeij@bostec.nl

Dag! Ik ben Yvonne, Marketing & Communicatie Manager. Met mij kun je het altijd hebben over corporate strategy, marketing, interne en externe communicatie, contentcreatie en leadgeneration, evenementen en advertising.

Yvonne Lindsen
Marketing en Communicatie Manager
lindsen@bostec.nl

Hoi, Yvette hier! Binnen Bostec ben ik teamondersteuner in diverse functies, van marketing assistente tot directie secretaresse. Met mij kun je altijd schakelen over interne processen. Verder vind ik het leuk om een slimme samenwerking te creëren om projectdocumentatie te verbeteren.

Yvette Manders
Secretaresse
manders@bostec.nl

Hoi! Ik ben Willemijn en ik help organisaties bij het scherper formuleren van de behoefte achter de vraag en/of het zetten van een stip op de horizon. Samen met jouw organisatie maken wij vervolgens een stappenplan om daar te komen.

Willemijn van Poppel
Consultant
poppel@bostec.nl

Hi! Richard Deijkers, Manager Sales & Operations met achtergrond in bedrijfskunde, management, sales en zelfstandig ondernemerschap. Ik denk graag mee over het verder ontwikkelen van mens & organisatie, trends, gedrag, changemanagement en natuurlijk sales. Van idee naar resultaat!

Richard Deijkers
Manager Sales & Operations
deijkers@bostec.nl

Hey, Petra hier! Ik ben de Financial Controller bij Bostec. Met mij kun je altijd sparren over de financiële vraagstukken binnen de organisatie en hoe we daarmee omgaan. Ik vind het verminderen van handmatig werk erg belangrijk en zie als droomproject om het ERP pakket te verbeteren.

Petra La Ficara
Controller
laficara@bostec.nl

Hi, ik ben Niels en heb een passie om projecten in goede banen te leiden. Met mij kun je sparren over securityprocessen op een luchthaven en de implementatie van hardware en infrastructurele aanpassingen in een continue draaiende operatie.

Niels Mast
Consultant
mast@bostec.nl

Hey, ik ben Nick en ik heb een achtergrond in Healthcare Management en Human Movement Sciences. Ik denk dus graag mee over ontwikkelingen in de zorg. Ook krijg ik veel energie van organisaties meer data-gedreven te maken en ze te laten inzien wat een schat aan informatie ze hebben!

Nick van der Stam

Hallo, Michel Emons, Senior Consultant. Ik zoek graag naar verbetering. Waar kan het beter, hoe los ik knelpunten op en wat levert dat op? Verder word ik blij van elk project met een blijvend, meetbaar en liefst ook tastbaar resultaat, dat ik samen met de klant behaal.

Michel Emons
Senior Consultant
emons@bostec.nl

Hi, ik ben Leo, Consultant op het snijvlak van processen en techniek met aandacht voor de mens. Met mij kun je sparren over innovatieve oplossingen, die niemand eerder heeft bedacht of gedaan. Mijn droomproject is om de terminal van de toekomst ontwikkelen en internationaal uit te rollen.

Leo Groeneveld
Principal Consultant
groeneveld@bostec.nl

Hoi! Ik ben Kim en denk graag mee over het samenbrengen van mens en systeem, de invloed van type mensen op een project en het stroomlijnen van processen. Ik droom van de implementatie van een (ERP-)systeem bij organisaties waar kennis & kunde van verschillende disciplines samenkomen.

Kim de Graaf
Consultant
degraaf@bostec.nl

Hi! Ik ben Joost en heb een Technisch Bedrijfskundige achtergrond met specialisatie in Innovation Management. Mijn kwaliteiten liggen met name bij het uitpuzzelen van complexe situaties in combinatie met het menselijk gedrag. Ik vervul graag functierollen als Analist, Testmanager en Consultant.

Joost Vrijhoef
Consultant
vrijhoef@bostec.nl

Hi! Ik ben Jasper, Consultant. Ik help graag om tot een betere doorstroming te komen van vervoers- en passagiersstromen. Data analyses, procesoptimalisaties, vertaling van klantwens naar technische oplossingen en implementaties, maken mij blij. Helemaal als overheid en markt verduurzamen.

Jasper Wildenberg

Jan van den Berg, Principal Consultant. Ik heb onder andere veel verstand van bagage afhandeling en logistieke processen. Ik hou mij graag bezig met opdrachten waarin ik de besturingsarchitectuur kan inrichten om een logistiek proces verder te optimaliseren.

Jan van den Berg
Principal Consultant
berg-j@bostec.nl

Hi! Jan Kramer, Senior Consultant en technisch adviseur met achtergrond in onderhouds- management, Informatiemanagement, Bedrijfskunde, Logistiek en Techniek. Elk project of lijnactiviteit, waar ik waarde kan toevoegen door pragmatisch handelen en creativiteit, is voor mij een droom die uitkomt.

Jan Kramer
Senior Consultant
kramer@bostec.nl

Hoi! Ik ben Ingrid, HR Manager en voor mij staat personal development centraal. Met mij kun je het altijd hebben over hoe we de organisatie- en persoonlijke ontwikkeling verder positief kunnen stimuleren. Ik verbind graag disciplines en bedrijven om samen een topresultaat neer te zetten: 1+1=3!

Ingrid Koolen

Hoi, ik ben Floris en gespecialiseerd in logistiek management met als specialisatie lucht- en zeevracht. Ik denk graag mee over logistieke ontwikkeling, procesveranderingen en ketenintegratie. Ik hou ervan om bestaande processen te optimaliseren door innovatieve technieken in te zetten.

Floris de Munk
Consultant
demunk@bostec.nl

Mijn expertise ligt oa. op het gebied van changemanagement en grootschalige migraties /implementaties, ERP systemen en allerhande zorgsystemen. Mijn droomproject is het neerzetten van een complete zorgorganisatie, met als resultaat enthousiaste zorgmedewerkers en patiënten/cliënten.

Edwin van Putten
Principal Consultant
vanputten@bostec.nl

Mijn achtergrond ligt in de technische bedrijfswetenschappen. Mijn droomproject: een wezenlijke bijdragen leveren aan veilig en vrij kunnen reizen, toegang hebben tot kwalitatief hoge en betaalbare zorg, of voorzien worden van duurzaam en efficiënt geproduceerde producten.

Dries van Diepen
Senior Consultant
diepen@bostec.nl

Ik heb een achtergrond in Complex Systems Engineering and Management en vind het altijd hartstikke leuk om te sparren over mobiliteitsontwikkelingen en hoe hierop te reageren. Ideale projecten zijn voor mij het inpassen van innovaties in bestaande mobiliteitsprocessen.

Carmel de Nies
Young Professional
nies@bostec.nl

Ik ben iemand die altijd benaderd kan worden om structuur aan te brengen in projecten, teambuilding, omgevingsmanagement en verandermanagement. Het ultieme project voor mij is een productieplant volledig te digitaliseren waardoor de plant remote bestuurd kan worden.

Bart Schellekens
Senior Consultant
schellekens@bostec.nl

Ik zie mijzelf als inspirator, coach, stuwende kracht en collega. Met mij kun je het altijd hebben over hoe we de meest uitdagende projecten kunnen aangaan, zoals  Seamless Flow in de zorg realiseren; een optimaal proces van A naar Beter, waarbij info 1x wordt verstrekt en veilig met je mee reist.

Arjan Fluks
Directeur
fluks@bostec.nl

Anthon van Gent, adviseur, projectleider en testmanager. Mij kun je altijd benaderen als het aankomt op vliegtuigen, avionica of luchtvaartprocessen. Momenteel hou ik me nadrukkelijk bezig met testmanagement en het testen van securitysystemen.

Anthon van Gent
Senior Consultant
gent@bostec.nl

Hallo, Marion hier! Ik ben Assistent Controller binnen Bostec en pak dus alles op wat met financiën te maken heeft. Ik weet alles van de administratieve processen binnen onze organisatie! Wil je hier meer van weten, kun je me altijd bellen.

Marion Wassenaar
Assistant Controller
wassenaar@bostec.nl

Hi! Ik ben Barbra, Administrateur voor Bostec (en Axians) én financieel expert. Met mij kun je sparren over alles wat te maken heeft met financiën. Ik hou ervan om diep in de cijfers te duiken. Ik help je graag met het bedenken van oplossingen!

Barbra de Voogd
Administrateur
barbra.devoogd@axians.com