Mobiliteit

Bostec optimaliseert processen en zorgt voor de ultieme aansluiting.

Ons doel is dat reizigers onbezorgd en voorzien van de juiste informatie op reis gaan.

‘Bostec optimaliseert processen en zorgt voor de ultieme aansluiting.’

De visie van Bostec op mobiliteit

Verder dan individuele ambities

Wij brengen partijen bij elkaar om een gezamenlijke ambitie te creëren en de individuele behoeftes op elkaar af te stemmen.

Het resultaat

Een keten met geïntegreerde processen en innovatieve diensten waarmee voor de reiziger daadwerkelijk een onbegrensd verbonden reiservaring mogelijk wordt.

Seamlessly Connected

De toekomst van mobiliteit vereist dat we de reiziger een ‘Seamlessly Connected journey’ kunnen bieden. Bekijk de video ‘Mobility Tomorrow’ waarin we onze visie uitleggen.

De activiteiten van Bostec in mobiliteit

Reiziger gericht denken

Van aanbod georiënteerd denken naar het ontwikkelen van vraagstimulatie en imago- en performance verbetering. Vanaf de strategische planvorming tot en met de realisatie werken we aan beheer- en besturingssystemen, centrale verkeersleiding en reiziger informatiesystemen.

Technologische innovatie

Onze medewerkers sturen grote projecten aan op het gebied van spoorbeveiliging, inrichting van beheerorganisaties, infrastructuur en communicatie technologie. Vaak zijn wij bij onze opdrachtgevers betrokken in projecten waar technologische innovatie een rol speelt.

Complexe transfer processen

De eisen op het gebied van performance verbetering, betrouwbaarheid en een betere efficiency zijn zeer hoog. Bostec geeft vorm aan complexe transfer processen, waarin logistieke systemen een keten vormen die optimaal op elkaar worden afgestemd.

Quickscan voor verbetering van het proces rondom minder valide reizigers

Advies reisinformatie

Inventarisatie van benodigde systemen voor de uitbreiding van Schiphol

Advies en Consultancy

Uitbreiding & optimalisatie bagageafhandeling

Optimalisatie van automatische grenscontrole

Download onze whitepapers