Bostec feliciteert Ksyos, OLVG en Obesitas Centrum Amsterdam met de samenwerking rondom zorgpad obesitas.

De samenwerking die zorgt voor snellere diagnose en start van de behandeling, meer tijd voor de patiënt, minder werkdruk en minder onnodige kosten. 
Geplaatst: 23-09-2022

Sinds juni is onze consultant Willemijn van Poppel als projectleider aan het werk bij Ksyos. Ksyos is een landelijk opererend digitaal ziekenhuis. Zij bieden hoogkwalitatieve medische zorg zonder wachttijden. Digitaal waar het kan, fysiek waar het moet.  

Voor de patiënt betekent dit een snellere diagnose en start van de behandeling, minder ziekte en meer gezondheid. Voor de zorgprofessional betekent het: meer tijd voor de patiënt, minder werkdruk en minder onnodige kosten. 

Als projectleider Zorgpad Obesitas begeleidt Willemijn Ksyos, het OLVG en haar partners in de nieuwe samenwerking binnen dit zorgpad.  

Willemijn: “Om de zorg toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief goed te houden is samenwerking tussen verschillende domeinen en meer aandacht voor preventie en ondersteuning benodigd. In deze samenwerking wordt dat gerealiseerd. Dankbaar om Ksyos, het OLVG en haar partners te mogen begeleiden in dit project. Een toonaangevend voorbeeld voor een ieder die bij wil dragen aan de zorg van morgen!”  

Logo Ksyos

Meer weten?
Meer weten over deze samenwerking? Lees dan het nieuwsbericht van Ksyos of neem contact op met Willemijn van Poppel via poppel@bostec.nl

Contact

Vul hieronder jouw gegevens in en Willemijn neemt contact met je op!