Ontmoet Bostec op iLinqs, het Festival van de Industrie 2022

Op 22 en 23 juni vind je ons op het netwerkevent van iTanks: het iLinqs Festival van de Industrie. Hier komen industriƫle netwerken bij elkaar om elkaar te inspireren en te activeren.
Geplaatst: 03-06-2022

Op verschillende terreinen is de industrie in transitie. Om deze transformatie mogelijk te maken is veel nodig: innovaties, investeringen, infrastructuur en niet te vergeten heel veel mensen. Het is nu tijd om de industrie in het spotlicht te zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties.

Wat is iLinqs?

iLinqs is het eerste festival van de industrie. Industrielinqs en iTanks hebben het initiatief genomen om samen met verschillende andere partners dit event te organiseren. Doel: de industrie in het spotlicht zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties.

ilinqs

Ontmoet ons

Op 22 en 23 juni vindt het iLinqs festival plaats in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Benieuwd naar het programma? Klik hier.

Samen met Axians (en nog 65 bedrijven) ontvangen we je graag op onze stand.

Meer weten?

Wil je meer weten of zeker weten dat je Kim, Willemijn of Bart bij onze stand op iLinqs kunt spreken? Neem contact op met Willemijn via poppel@bostec.nl

Contact

Vul hieronder jouw gegevens in en Willemijn neemt contact met je op!