Change Management Café 10 maart 2023

Ontmoet ons op het iTanks event met hot topic Change management

Geplaatst: 15-02-2023

INDUSTRIE EVENT: CHANGE MANAGEMENT CAFE 10 MAART 2023

iTanks is dé innovatiemotor van de havengerelateerde industrie. Deze netwerkorganisatie verbindt bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceert nieuwe technologie en innovaties van binnen en buiten de sector.

Bostec is dit jaar trotse premium partner van iTanks. Waarom? Omdat wij enorm veel potentie zien in het vernieuwen van de processen in de haven gerelateerde industrie.

CHANGE IN DE INDUSTRIE

Op verschillende terreinen ondergaat de industrie branche een verandering. Om dit te mogelijk te maken is veel nodig: innoveren, investeren en dit ook daadwerkelijk in uitvoering brengen. Hierbij heb je input nodig van alle lagen in de organisatie en ook een nieuwe manier van werken. Werken met nieuwe technologische oplossingen zoals AI en robots vragen om een goede begeleiding van het team, want zij moeten er mee werken om de verandering een succes te laten zijn.

Change Management Café 10 maart 2023
Veranderingen moeten worden bedacht, begeleid én uitgevoerd door mensen. En mensen veranderen niet allemaal even makkelijk. Bij het Change Management Café pakt iTanks samen met experts uit het netwerk een aantal cases op en gaan we op zoek naar de succesfactoren voor verandering. Zien we jou daar?

  • Locatie: De Loft, RDM next, Heijplaat
  • Datum: 10 maart 2023
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur

SCHRIJF JE IN 

Ben jij benieuwd naar hoe jij je organisatie mee kan nemen in een verandering en zit je met een concrete case die je voor wil leggen?
Schrijf je in
en sluit aan op vrijdag 10 maart 14.30 uur bij het Change Management Café.

Contact

Kim beantwoordt je vraag graag!