Groter aanbod van diensten voor meer markten

 

Geplaatst: 13-03-2023

Arlande en Bostec hebben de krachten gebundeld. Samen gaan we met een team van zo’n 75 consultants verder, ieder onder ons eigen naam. De 5 belangrijkste voordelen voor jou op een rij:

1. BREDER AANBOD DIENSTVERLENING

Arlande en Bostec zijn beiden gespecialiseerd in advies, project- en verandermanagement. Bostec heeft daarnaast uitgebreide expertise in procesoptimalisatie, ketenintegratie, datagedreven werken en digitale transformatie. Arlande biedt juist weer expertise in interimmanagement en agile werken. Zo vullen we elkaar aan.

2. UITBREIDING KENNIS VAN 3 NAAR 5 SECTOREN

Beide organisaties richten zich op de zorg. Arlande biedt daarnaast expertise in de sectoren onderwijs en overheid, terwijl Bostec diepgaande kennis heeft van de industrie en mobiliteit. Tezamen bedienen we nu deze vijf marktsectoren.

3. BETERE BESCHIKBAARHEID CONSULTANTS

Onze relaties willen snel omvangrijke, maar ook kleinschalige projecten realiseren en daarin vakkundig stappen maken, waarbij hun team meegenomen wordt in de verandering. Door een grotere groep van professionals samen te brengen, zijn we blijvend in staat om die gewenste resultaten te realiseren voor onze relaties.

4. GELIJKE VISIE OP SAMENWERKING EN OPTIMALISATIE

Zowel Arlande als Bostec behoren volgens de 2022-benchmark van Consultancy.nl tot een van de leidende bureaus binnen het vakgebied. De Bostec ‘way-of-working’, waarbij we bij elk project kijken naar de relatie tussen organisatie, proces en techniek sluit aan op de aanpak van Arlande. Door kennis te combineren bieden we een nog steviger fundament voor onze relaties.

5. GEBUNDELDE ENERGIE EN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN VOOR TEAM

De teams van Arlande en Bostec zijn beide gefocust op het doorgronden van klantuitdagingen en houden van het vieren van successen met de relaties. De synergie die hierdoor ontstaat geeft een exponentiële impuls aan de drive om resultaten te behalen. Daarnaast biedt de samenwerking ook meer doorgroeimogelijkheden voor de collega’s van beide organisaties.

Contact

Richard beantwoordt je vraag graag!