Welkom Youssef Bahara

Youssef Bahara is als Controller aan boord bij Bostec én zusterbedrijf Axians. Hij stelt zich graag even voor.

Geplaatst: 23-11-2022

Welkom Yousef Bahara! 

Wij zijn blij verheugd met de komst van Controller Youssef Bahara naar Bostec. Youssef heeft in sneltreinvaart onze netwerkorganisatie leren kennen en interne kansen benut om door te groeien in zijn ontwikkeling. Hij vertelt over zijn start bij Kadenza, de overname door VINCI (het moederbedrijf van Axians en Bostec) én de voordelen van het werken in een netwerkorganisatie.

Leerzaam integratieproces als Controller

Youssef: “Begin 2018 ben ik als Controller gestart bij Kadenza en tot op vandaag heb ik me geen enkel moment verveeld. Kort na mijn indiensttreding startte het verkoopproces van Kadenza aan VINCI. Dit is qua financiën natuurlijk een heel leerzaam en erg hectisch traject. Ik vond het heel mooi om dit een keer mee te maken. Daarna ging de rollercoaster voor mij door. Immers, de financiële systemen van Kadenza moesten geïntegreerd worden in de financiële systemen van VINCI. Dit betekende voor ons als Finance team dat we al heel vroeg startten met het inrichten en testen van de financiële applicaties, zodat we begin 2020 volop in alle systemen van VINCI konden werken. En dat lukte door goed teamwerk.

Bijna alle financiële collega’s bij Axians en Bostec hebben een dergelijk traject meegemaakt. Hierdoor werden we heel goed geholpen bij de uitrol en gebruik van de nieuwe applicaties. Ook vonden we (als het nodig was) een schouder om even stoom af te blazen als het een keer niet goed of moeizaam ging. Verandering is en blijft altijd een taai proces. Ook als je alles al goed hebt ingericht.”

En toen kwam Bostec

Tijdens de integratieprojecten kwam ik in 2020 in aanraking met Petra La Ficara en Barbra de Voogd van Bostec. Zij hebben ons zo fijn geholpen en door projecten heen geloodst! Dit heeft het Finance team van Axians in Laren erg gewaardeerd. Inmiddels zijn we bijna 3,5 jaar onderdeel van Axians en zijn alle grote veranderingen voltooid en zijn we in rustiger vaarwater gekomen.

Zo helpen we elkaar in onze netwerkorganisatie

Door het vertrek van een gewaardeerde collega in mijn team was ik op zoek naar een opvolger. Tegelijkertijd had Petra een nieuwe rol binnen VINCI in het vizier. Beide situaties hebben we naast elkaar gelegd en al heel snel vielen de puzzelstukken in elkaar.

Axians Laren kan een deel van de weggevallen capaciteit bij Bostec invullen en andersom kan Bostec het Axians team helpen bij het vullen van het ontstane gat in het Finance team. Een mooie win-win oplossing! De komende tijd gaan we de samenwerking tussen de financiële collega’s nog meer handen en voeten geven en daar heb ik alle vertrouwen in.

Youssef, we wensen je veel succes en plezier! 

Wil jij ook bij Bostec werken?
Wil jij ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze HR Manager, Ingrid Koolen via 06 22623577 of  ingrid.koolen@axians.com

Neem contact op met Youssef

Hij beantwoordt je vraag graag!