Data Driven Live Sessions 2021

Elke dinsdag en donderdag in november 2021

Ook dit jaar organiseren Axians en Bostec in november weer een complete set aan inspirerende gratis webinars voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden om data gedreven te gaan werken: Data Driven Live Sessions.

Geplaatst: 08-10-2021

Programma Data Driven Live Sessions

Datagedreven werken: vrijwel elke organisatie is er mee bezig of denkt er over na. Maar wat betekent dat precies? En hoe pak je het aan? Eén ding is zeker: alleen de inzet van technologie is niet voldoende om datagedreven te werken. In onze visie staan mensen centraal in de digitale transformatie.

Maar waar begin je? Hoe ziet de roadmap eruit? Kun je klein beginnen?  Allemaal vragen die aan bod komen in een reeks van inspirerende webinars.

 

Data Driven Live Sessions

Kick-off talkshow

Op 2 november starten we om 10.30 uur met een inspirerende talkshow, waarin Edwin Kanis in gesprek gaat met onder andere Emmelien Kneppers van Unsense, Edwin van Merrienboer van Axians, Ivo de Koning van Verkerk Service Systemen en Alexander van Helm van Axians over datagedreven werken en de positieve impact daarvan op mensen.

Webinars

Daarna zijn er diverse live sessions webinars op vaste tijdstippen op de dinsdag en donderdag, opgedeeld in twee tracks:

Business sessies
Inspiratie rondom strategie en besluitvorming op de dinsdagen om 10.00 uur en 13.00 uur.

Technology sessies
Informatie over platformen en methodieken op de donderdagen om 10.00 uur en 13.00 uur.

Iedere sessie brengt je in maximaal 60 minuten op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op een specifiek onderwerp en bevat praktijkvoorbeelden van klanten van Axians en Bostec. Tijdens de sessies kun je actief vragen stellen en interactie met de sprekers opzoeken, zo blijven we in dialoog met elkaar.

Je kunt het gehele programma hier bekijken.