Terugblik event Change Management Café 10 maart 2023

Hoe ga je in gesprek bij veranderingen?

Geplaatst: 15-03-2023

INDUSTRIE EVENT: CHANGE MANAGEMENT CAFE 10 MAART 2023

Onze partner iTanks organiseerde 10 maart 2023 het Change Management Café. Consultants Kim de Graaf en Floris de Munk gaven tijdens het event hun perspectief op het proces Change Management en adviezen voor resultaten die wél werken.

‘WAAROM VERANDEREN, HET GAAT TOCH GOED ZO?’

Technische veranderingen doorvoeren is vaak niet het probleem, maar hoe krijg je je organisatie en collega’s mee in veranderingen? Waar begin je, wat zijn de valkuilen en hoe zet je door? Cor van de Linde, Algemeen Directeur iTanks, vertelde uit ruime ervaring hoe hij tegen het doorvoeren van innovaties aankijkt, wat zijn leermomenten zijn geweest en welke factoren hij als van levensbelang ziet.


Naast pitches van experts op het gebied van innovaties (The Next Lab, Spark Design & Innovation en Bostec) gaven consultants Kim de Graaf en Floris de Munk in de interactieve break-out sessies hun perspectief op dit proces en gaven zij advies op de actuele vraagstukken van de deelnemers.

Het Change Management Café werd afgesloten met een goede netwerkborrel.

BOSTEC TROTSE PARTNER VAN ITANKS

iTanks is dé innovatiemotor van de havengerelateerde industrie. Deze netwerkorganisatie verbindt bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceert nieuwe technologie en innovaties van binnen en buiten de sector.

Bostec is dit jaar trotse premium partner van iTanks. Waarom? Omdat wij enorm veel potentie zien in het vernieuwen van de processen in de havengerelateerde industrie.

ADVIES CHANGE MANAGEMENT

Ben je benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen om de verandering in jouw organisatie te laten slagen? Neem contact op met Kim.

Contact

Kim beantwoordt je vraag graag!