Bostec is één van de merken van VINCI Energies Nederland

Bostec is onderdeel van het VINCI netwerk. Een wereldwijde speler op het gebied van digitale transformatie en de energietransitie. We leggen graag uit ‘wat we doen’ bij VINCI Energies in Nederland.
Geplaatst: 07-02-2022

In de loop van de tijd heeft de VINCI Energies Groep zich overal ter wereld gevestigd. Het is nu één van de belangrijkste spelers op het gebied van infrastructuur, industrie, ICT en building solutions. In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.

Door hun regionale aanwezigheid en wendbare organisatiestructuur, geven de 1.800 business units van VINCI Energies een sterke impuls aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency van energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, fabrieken en gebouwen.

Bostec Management & Consultancy is één de merken van VINCI Energies. De kracht van Bostec ligt in het helpen van relaties bij hun doelen om datagedreven te gaan werken, om processen te optimaliseren, om digitaal te transformeren en keten- en logistieke procesoptimalisaties te realiseren, met een specifieke focus op de marktsectoren industrie, gezondheidszorg en mobilitieit.

Met onze manier van werken zorgen we ervoor dat de balans tussen proces, technologie en organisatie in tact blijft. Zodat we samen met de relatie komen tot een resultaat dat wél werkt.

Neem contact op met Arjan

Hij vertelt je er graag meer over!