Het webinar ‘Datagedreven zorg is meer dan technologie’ gemist? Vraag hier de opname op en kijk het webinar terug wanneer het jou uitkomt.
Geplaatst: 18-11-2021

Technologie is onmisbaar geworden voor de toekomstbestendigheid van de zorg. Ontwikkelingen als e-health, AI en robotisering dragen bij een hogere doelmatigheid en efficiency in de zorg. Tegelijkertijd zorgen deze ontwikkelingen ook voor  een minder hoge stijging aan zorgkosten. Slim gebruik van data is daarbij een voorwaarde.

Datagedreven zijn betekent dat je data vertaalt naar de juiste informatie en je hier vervolgens op kunt acteren. Bijvoorbeeld door data uit het EPD of ECD te combineren met andere bronnen en hier relevante inzichten uithaalt. Over de behandelduur of bedbezetting, maar ook het kunnen bieden van de juiste zorg op de juiste plek. Zo kun je de juiste beslissingen nemen. Belangrijk hierbij is dat deze ‘intelligentie’ eenvoudig gekapitaliseerd wordt binnen de organisatie. Dat niet alleen het management maar óók medewerkers datagedreven worden. Dat ze weten wat de waarde van data is, vertrouwen krijgen in datagedreven werken en dat ze zich ontwikkelen tot datagedreven mensen.

In deze sessie staan we stil bij de continue reis naar verbetering in de zorg met behulp van datagedreven werken en hoe je hier stap voor stap naartoe kunt werken. Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terug kijken? Ontvang de link via het formulier hiernaast.

Webinar gemist?

Ontvang de link naar het webinar Datagedreven zorg is meer dan technologie en kijk het terug wanneer het jou uitkomt.