Het webinar ‘Why Industry 4.0 sucks’ gemist? Vraag hier de opname op en kijk het webinar terug wanneer het jou uitkomt.
Geplaatst: 19-11-2021

Optimaal gebruikmaken van digitale en technologische innovaties. Producten, machines en mensen slim aan elkaar koppelen. Integreren van informatiestromen van de productievloer tot aan kantoorvloer en het directiekantoor. De allernieuwste productietechnologieën inzetten. Businessmodellen verbeteren. Dát is Industrie 4.0. 

En toch, ondanks de kansen die Industrie 4.0 biedt, dreigt de sector achterop te raken. Waarom? Omdat het voor veel organisaties moeilijk is de vertaling te maken naar de eigen business. Door onvoldoende interne kennis van de mogelijkheden van Industry 4.0. Het té groot willen aanpakken waardoor de strategie-executie faalt. Er geen vertrouwen in het gebruik van data is bij medewerkers. En soms bestaat er ook angst voor de impact op de organisatie, processen en personeel. En zo zijn meer redenen waarom Industry 4.0 ‘sucks’. 

In deze sessie staan we niet te lang stil bij de valkuilen van Industrie 4.0. We focussen ons liever op hoe je wel kunt inspelen op de digitale en technologische ontwikkelingen en wat hiervoor nodig is. Maar ook wat dit betekent voor én vraagt van de organisatie, processen en mensen. Laat je inspireren door onze multidisciplinaire Industrie-experts      

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terug kijken? Ontvang de link via het formulier hiernaast.

Webinar gemist?

Ontvang de link naar het webinar Why Industry 4.0 sucks en kijk het terug wanneer het jou uitkomt.