Het webinar ‘Zo manage je capaciteit binnen mobiliteit’ gemist? Vraag hier de opname op en kijk het webinar terug wanneer het jou uitkomt.
Geplaatst: 23-11-2021

Capaciteitsmanagement draait over het algemeen om de ideale afstemming tussen vraag en aanbod. Het dynamische karakter van vraag en aanbod binnen mobiliteit maakt dit een interessante maar serieuze uitdaging. Vaak is het niet mogelijk om op korte termijn nieuwe infrastructuur of materieel (capaciteit) te organiseren, dus hoe kun je dan toch om gaan met de druk van de reizigersvraag? En wat is de impact van de digitale reiziger van nu, die graag zelf zijn reis flexibel wil organiseren?

Daarnaast is er steeds meer data beschikbaar om capaciteitsmanagement goed in te richten. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de belangrijke beslismomenten? Welke samenwerkingen zijn er nodig? En hoe zorg je ervoor dat je vooruit blijft kijken, in plaats van (te laat) te reageren?

Op basis van ervaringen in onder andere de luchtvaart geven Jasper Wildenberg en Bert Dijk antwoord op deze vragen. En gaan ze dieper in op de constante zoektocht naar de balans tussen vraag & aanbod en de data- & organisatieverandering die hiervoor nodig is.

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terug kijken? Ontvang de link via het formulier hiernaast.

Webinar gemist?

Ontvang de link naar het webinar Zo manage je capaciteit binnen mobiliteit en kijk het terug wanneer het jou uitkomt.