Welkom Niels Meeder en Julian Wanner

Niels en Julian stellen zich graag even voor.

Geplaatst: 21-09-2022

Welkom Niels Meeder en Julian Wanner! 

Bostec is verheugd, want we mogen twee nieuwe collegas toevoegen aan ons team. Niels Meeder start vanuit Tilburg University bij ons zijn ‘werkstudentschap en Julian Wanner zijn afstudeerscriptie voor de Hogeschool Rotterdam

Aan de slag als werkstudent  

De ambitieuze Niels Meeder gaat een werkstudentschap aan. Hij heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan Tilburg University en volgt nu de master Strategic Management. Niels kwam vorig jaar in contact met Bostec op de Consultancy Days, het grootste consultancy evenement van de Tilburg University. Natuurlijk waren wij daarbij. Als organisator was het lijntje met Bostec snel gelegd.  

Niels geeft aan: “De presentatie én case van Bostec vond ik echt interessant. Ik was positief verrast toen ik vervolgens door Bostec benaderd werd voor een kennismakingsgesprek. Het klikte zo goed dat Bostec mij een werkstudentschap heeft aangeboden. Die kans heb ik met beiden handen aangegrepen en nu zit ik hier. De komende maanden hoop ik heel veel te leren over het consultancy vak.” 

Afstuderen bij Bostec

Julian Wanner zit in de laatste fase van zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam en gaat afstuderen bij Bostec. Hij vertelt: “De komende maanden richt ik mij op een commercieel vraagstuk, waarmee ik commerciële waarde wil creëren voor Bostec.”  

Dat werken voor een netwerkorganisatie voordelen kent, weet Julian nu ook. Hij liep zijn stage bij Axians, een zusterbedrijf van Bostec. Via het netwerk dat hij binnen de organisatie opbouwde, rolde hij zo Bostec binnen. “Vanaf het eerste moment dat ik Bostec in gesprek ging, merkte ik al dat het een hele enthousiaste groep mensen is. Ik voelde me meteen thuis en was blij verrast dat zij met mij verder willen, ” aldus Julian. 

Portret Niels Meeder Portret Julian Wanner
Trainee Consultant                 Marcom stagiair
Niels Meeder                           Julian Wanner

Niels en Julian, we wensen jullie veel succes en plezier! 

Meer weten?
Wil jij ook ons team komen versterken? Start dan bijvoorbeeld als trainee. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze HR Manager, Ingrid Koolen via 06 22623577 of  ingrid.koolen@axians.com

Neem contact op met Ingrid

Zij vertelt je er graag meer over!