Welkom Rima Arab

Rima Arab is als Trainee aan boord bij Bostec. Zij stelt zich graag even voor.

Geplaatst: 06-12-2022

Welkom Rima Arab! 

Wij zijn blij met de komst van Rima Arab als Trainee bij Bostec. Rima is afgestudeerd aan de TU Delft en heeft een achtergrond in Systems Engineering, Policy Analysis & Management.

‘Mijn studieachtergrond gaf mij een multidisciplinaire kijk op complexe socio-technische vraagstukken. Met mijn doorzettingsvermogen en doelgericht werkhouding ben ik altijd bereid om zulke vraagstukken te begrijpen en daar een oplossing voor te verzinnen,’ geeft Rima aan.

Medewerker Bostec Rima Arab

Keuze voor Bostec

Rima kijkt met een positief gevoel terug op het sollicitatieproces. Zij geeft aan dat het contact vanaf het begin erg soepel liep. ‘Het gaf mij een goed gevoel en ik voelde mij erg welkom in de verschillende gesprekken en eerste dagen,’ vervolgt Rima. ‘Verder spraken de diverse projecten mij erg aan en ben ik benieuwd naar de komende periode. Helemaal met het oog op het traineeprogramma waar ik aan deelneem.’

Het Traineeprogramma

Het Traineeprogramma van Axians en Bostec samen (beiden merken van VINCI Energies) biedt startende professionals de mogelijkheid om consultancy- en projectmanagementopdrachten uit te voeren bij diverse klanten van ons adviesbureau. Een medior of senior consultant zorgt voor ‘on-the-job learning’ tijdens de opdracht en leert de trainee de kneepjes van het vak.

Het programma staat verder in het teken van persoonlijke ontwikkeling via een actieve trainingsaanpak. Zo krijgen de starters trainingen in onder meer communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, en kwaliteitsgerichtheid voorgeschoteld.

Rima, we wensen je veel succes en plezier! 

Wil jij ook bij Bostec werken?
Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze HR Manager, Ingrid Koolen via 06 22623577 of  ingrid.koolen@axians.com

Neem contact op met Ingrid (HR Manager)

Zij beantwoordt je vraag graag!