Anjani Kalika maakt soepele overstap van zusterbedrijf Axians naar Bostec

Anjani stelt zich graag even voor.

Geplaatst: 01-02-2022

Anjani Kalika maakt soepele overstap van zusterbedrijf Axians naar Bostec

Anjani was de afgelopen 3,5 jaar werkzaam bij Axians en is nu aan de slag voor Bostec Management & Consultancy. Beide ondernemingen zijn onderdeel van het wereldwijde en beursgenoteerde VINCI Energies.
Anjani startte bij Axians als Young Professional en heeft het opleidingsprogramma succesvol afgerond. Met een achtergrond in de gezondheidswetenschappen ging zij samen met haar begeleider aan de slag om het zorgdomein toe te voegen aan het portfolio van het bedrijf. Ze deed ervaring op binnen de sales en marketing, maar ook met het opzetten van diverse binnen het VINCI-netwerk om gezamenlijke oplossingen te kunnen bieden.

“Nadat we de beoogde nieuwe klanten in het zorgdomein hadden gerealiseerd, wilde ik mij gaan ontwikkelen op het consulting vlak. Gelukkig was dat mogelijk. Ik heb veel meegelopen en samengewerkt met onze business analisten en zo aan uiteenlopende trajecten meegewerkt.” Dit was voor Anjani ook de doorslag dat haar ambitie bij consultancy lag. In het laatste jaar bij Axians heeft zij in mooie opdrachten waarde kunnen toevoegen door processen te optimaliseren met behulp van digitalisering. Ervaring die zij direct kan inzetten in het werkgebied van Bostec.

Voor haar was de overstap naar Bostec dan ook een hele logische. “Ik kende Bostec al vanuit eerdere samenwerkingen en vond de focus die zij hebben heel goed aansluiten op mijn eigen ambities. De verbinding tussen digitalisering, mens & organisatie die hier bij elk project gemaakt wordt spreekt mij heel erg aan.”

Als Consultant bij Bostec verwacht Anjani nog veel te kunnen groeien en ontwikkelen. Ze staat te trappelen om ervaring op te doen in onze sectoren industrie & mobiliteit. “Ik zie het als een kans om van elkaar te leren. Ik kan zeker leren in de andere sectoren, maar kan direct waarde toevoegen door mijn kennis vanuit de zorg en mijn ervaring met digitaliseringsprojecten.”

Meer weten?
Vraag het Anjani!

Neem contact op met Anjani

Zij vertelt je er graag meer over!