Woonzorginstelling Het Laar brengt focus aan in ICT-projecten door heidagen

Woonzorginstelling Het Laar wil aandacht houden voor beheer en ontwikkelingen
Geplaatst: 15-12-2022

VOORUITBLIKKEN MET TEAM

Afgelopen maand mochten we vanuit Bostec een hei-dag organiseren voor het ICT team van Het Laar. Een hei-dag is een moment om als team even stil te staan bij waar je staat, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Dit rustmoment, uit de hectiek van alle dag, zorgt ervoor dat je als team echt even kan bespreken wat er speelt en welke stappen je wilt zetten.

AANDACHT VOOR ICT BEHEER EN ONTWIKKELINGEN

Senior Consultant Elske Vermeij vertelt: “Het ICT team van Het Laar heeft de afgelopen jaren een groot digitaliseringsprogramma uitgerold met impact op de gehele organisatie. Ze willen graag doorgronden wat gaat er goed, wat kan er beter en waar liggen zorgen en kansen? Met als doel aandacht houden voor beheer én voor ontwikkelingen. Om zo te voorkomen dat ze over 5 jaar niet weer een groot programma nodig hebben.”

RESULTAAT HEIDAG

In de heidag heeft het team, met begeleiding van Bostec:

  • Gekeken naar de onderdelen techniek, processen en organisatie
  • Concrete verbeteracties of plannen benoemd
  • De acties geconcretiseerd en concrete afspraken gemaakt
  • Een concreet jaarplan opgesteld.

 

 

OVER HET LAAR

Het Laar is een stijlvolle woonzorginstelling in Tilburg met drie aaneengesloten woonzorglocaties. Het Laar is er voor vitale ouderen (75+) en ouderen met een zorg- en ondersteuningsvraag. Het werkgebied van Het Laar omvat Tilburg en een deel van Goirle.

MEER WETEN?

Stel je vraag gerust aan Elske Vermeij.

Contact

Vul hieronder jouw gegevens in en Elske neemt contact met je op!