Consultant Procesoptimalisatie (hybride)

Word jij enthousiast van verbeterprojecten en wil je klanten helpen om data gedreven te gaan werken en hun processen te optimaliseren? Wil jij echt begrijpen hoe het zit en ga je door waar anderen afhaken? Behaal en vier je successen het liefst samen met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou, gewoon zoals je bent!

Wat je doet?

Bij ons kun je elkaar aanspreken, verwachten we dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en juichen we jouw kritische blik toe. Bostec is een onafhankelijke Management & Consultancy specialist met focus op data gedreven procesoptimalisatie, keten- & logistieke procesoptimalisatie en digitale transformatie. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement, implementatiemanagement, testmanagement en ad interim management. Onze relaties bevinden zich in de zorg, mobiliteit en industrie. Centraal staat altijd de vraag: Hoe kan het proces voor de patiënt, passagier of het eindproduct zo optimaal mogelijk worden ingericht? We gaan daarbij altijd uit van de balans tussen organisatie, proces en techniek (ICT). Wij leveren daarin geen lastige adviesrapporten, maar gaan pragmatisch te werk, samen met de relatie en haar organisatie. Onze relaties bevinden zich door heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Maarssen.

 

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Je bent werkzaam op één groot project of meerdere kleinere projecten. De opdrachten kunnen variëren van het uitvoeren van een probleemanalyse tot het implementeren van een nieuw IT systeem. Onze relaties bevinden zich vaak in een complex speelveld met meerdere stakeholders en uiteenlopende belangen. Hier weet jij je gemakkelijk tussen te manoeuvreren. Ben je benieuwd naar wat voor projecten wij al hebben uitgevoerd? Lees dan de referenties. Daarnaast ben je ook bezig met netwerken en de ontwikkeling van Bostec. Je draagt bij aan de interne propositieontwikkeling, houdt de marktontwikkelingen in de gaten en spot nieuwe kansen voor Bostec.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een nieuwsgierige, kritische collega die mogelijkheden ziet waar anderen afhaken en kijkt hoe het wél kan. Je gaat op in de organisatie van de relatie en wil situaties echt doorgronden. Je schept duidelijkheid in complexe situaties en blijft daarbij zelf rustig. Je krijgt energie van optimaliseren van processen en het uitvoeren van projecten op het snijvlak van organisatie, processen en ICT en deze successen samen met een team te behalen en te vieren. Jij hebt een brede interesse in zorg, industrie en mobiliteit. Tenslotte ben je altijd gewoon jezelf, oprecht, met empathie voor de ander en de situatie. Naast je werk bij de relatie ben je ook betrokken bij hoe Bostec als organisatie verder groeit en zich ontwikkelt. Je draagt bij aan de commerciële kansen zowel voor Bostec bij bestaande relaties en prospects. En:

  • Een academisch werk- en denkniveau
  • Ervaring in de ICT
  • 2-3 jaar relevante werkervaring

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende baan in een klantgerichte organisatie binnen een groot netwerk van bedrijven met technologische diensten, waarbij persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. De informele bedrijfscultuur, de korte lijnen en de enthousiaste collega’s zorgen voor een wij-gevoel. Daarnaast een:

  • Marktconform vast salaris en uitdagende variabele beloning
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Premievrij pensioen
  • 25 vakantiedagen + optie meer dagen te kopen
  • Leaseauto
  • Mobiele telefoon, laptop en flexibiliteit in werkplek
  • Persoonlijk ontwikkelplan & goede opleidingsmogelijkheden

Enthousiast geworden of wil je extra informatie? Stuur dan een mail naar office@bostec.nl of neem via onderstaande knop contact op.