Personal Development Programma (Management Consultant)

 

Ben je net afgestudeerd en klaar om je professionele reis te beginnen? Ben je vastbesloten om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontplooien? Dan is het Personal Development Programma van Bostec dé perfecte kans voor jou!

Personal Development Programma

Het Personal Development Programma van Bostec is speciaal ontworpen voor startende professionals zoals jij. Dit programma heeft een duur van één jaar en staat volledig in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling en competenties. We begrijpen dat je nog aan het begin van je carrière staat en bieden je de nodige ondersteuning om een stevige basis te leggen.

Gedurende dit Personal Development Programma ligt de focus op het ontwikkelen van jouw professionele identiteit en het trainen van basisvaardigheden die essentieel zijn in het vakgebied. We willen dat je zelfverzekerd en goed voorbereid aan de slag gaat bij onze klanten, en daarom krijg je volop gelegenheid om deze vaardigheden te ontwikkelen en te versterken.

Wat het Personal Development Programma van Bostec extra waardevol maakt, is de mogelijkheid om je ontwikkeling direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt de kans te werken aan uitdagende projecten bij klanten, waarbij je de geleerde kennis en vaardigheden kunt toepassen. Zo leer je niet alleen snel, maar bouw je ook waardevolle praktijkervaring op die je carrière zal verrijken.

Tijdens het programma sta je er niet alleen voor. Je wordt begeleid door ervaren professionals die jouw talenten herkennen en je helpen deze verder te ontwikkelen. We geloven sterk in het potentieel van onze startende professionals en daarom is persoonlijke coaching een integraal onderdeel van het programma. Jouw groei staat bij ons centraal, en we zullen er alles aan doen om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. We leiden je op tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst.

Als jij er klaar voor bent, zijn wij dat ook met ons Personal Development Programma.

Persoonlijke ontwikkeling

In ons programma voor persoonlijke ontwikkeling combineren we persoonlijke aandacht en het stimuleren van ander gedrag met eerlijke confrontaties en waardevolle feedback.

Meteen aan de slag

Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen door diverse opdrachten uit te voeren bij onze klanten. Zo kun je de geleerde vaardigheden direct toepassen en jezelf verder ontwikkelen in een echte werkomgeving.

Coaching

Onze ervaren managers staan klaar om je gedurende het hele traject intensief te begeleiden. Je krijgt ondersteuning van de besten in het vak, evenals waardevolle input van collega’s en externe partners.

test

Wat ga je het eerste jaar doen

Het Personal Development Programma van Bostec bestaat uit onder andere de volgende componenten:

Praktijkopdracht

 • In opdracht bij een (of meerdere!) van onze klanten
 • Afwisselende opdrachten en opdrachtgevers
 • Coaching door senior manager

Ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden

 • Ontwikkelen van professionele identiteit
 • Het empoweren van jezelf en andere
 • Effectieve communicatie en invloed
 • Het maken van impact
 • Succesvol presteren in Teams

Wat vragen we van je

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur richtingen als management (zoals bijvoorbeeld Change, Strategic, Innovation, Health Care, Operations, Supply Chain, (Agile) Project), Consultancy, Technische bedrijfskunde, Business analytics en Business administration.
 • Affiniteit met procesmanagement, projectmatig werken, architectuur denken of ICT
 • Je toont initiatief en bent nieuwsgierig en ambitieus
 • Staat open voor nieuwe ervaringen
 • Je bent commercieel gedreven

Wat bieden we

 • Werken in een omgeving met ambitieuze en leuke collega’s waarin experimenteren wordt gewaardeerd;
 • Werken in een platte organisatie, die zelf ook streeft naar optimale wendbaarheid;
 • Direct een vast contract van minimaal 32 uur per week;
 • Aantrekkelijk salaris;
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Een vrij te kiezen leaseauto of mobiliteitsbudget, laptop en telefoon;
 • Een diverse groep gepassioneerde collega’s die nauw betrokken zijn bij elkaar en opereren als een team;
 • Een gaaf dakterras waar we geregeld lunchen en borrelen;

Na afronding van het programma nog veel meer mogelijk

Na afronding van het Personal Development Programma zijn er bij ons verdere mogelijkheden beschikbaar om je ontwikkeling voort te zetten. Hier komt het Management Development Programma om de hoek kijken. Dit programma is speciaal ontworpen om jouw persoonlijke vaardigheden en vakinhoudelijke ontwikkeling verder te stimuleren. Met een sterke focus op zowel het verbeteren van jouw persoonlijke vaardigheden als het verdiepen van jouw vakinhoudelijke kennis, biedt het Management Development Programma een uitgebreide en uitdagende reis naar professionele groei.

Wat betreft vakinhoudelijke ontwikkeling, bieden we een scala aan mogelijkheden om je expertise uit te breiden. Dit omvat het behalen van relevante certificeringen zoals Scrum, LEAN en PRINCE2, maar ook het ontwikkelen van vaardigheden zoals het opstellen van business cases en het volgen van interne trainingen die gericht zijn op de Bostec dienstverlening en masterclasses.

Dus ben jij een gedreven starter, en wil je je talenten ontplooien, je competenties versterken en praktijkervaring opdoen? Aarzel niet langer en kies voor het Personal Development Programma van Bostec. Maak van deze kans het begin van een succesvolle carrière!